Перейти до вмісту

Всеукраїнський Конгрес Фермерів відкриває офіс у Лохвиці

Відтепер у Лохвиці на Полтавщині буде офіс Всеукраїнського Конгресу Фермерів. Місце обрали через ідеальне розташування, адже сюди зможуть звертатись фермери не тільки з Полтавщини, а й Сумщини, Харківщини, Чернігівщини. Знайти офіс можна у м. Лохвиця, вул. і Перемоги, 13. Координатор — Григорій Шамрицький.

Відкриття Полтавського офісу присвятили Дню фермера. Як зауважив голова Всеукраїнського Конгресу Фермерів Іван Слободяник, тим, хто працює на землі, потрібно об’єднуватись:


«Це буде наша точка зросатння в регіоні. Це не просто офіс — це місце зібрання фермерів-однодумців, де можна буде отримати консультацію з усіх питань, які турбують фермера: держдопомоги до юридичного та бухгалтерського супроводу, та залучення фінансування тощо! Ми у Конгресі переконані, що кращим подарунком до Дня фермера має бути підтримка фермерів».

Всеукраїнський Конгрес Фермерів – це об’єднання однодумців, які працюють на цій землі і знають, що потрібно, щоб мале і середнє агровиробництво розвивалось. Це громадська сила, метою якої є яка відстоювання потужної позиції фермерів з  усієї країни. Конгрес Фермерів відслідковує законодавчі ініціативи, щоб  попередити законодавчі ризики для галузі, вирішує проблеми фермерів на нормативно-правовому рівні і веде інтенсивний діалог з владою всіх рівнів.