Перейти до вмісту

Мед, варення, конфітюри та джеми: ягідний кооператив “ЯК БДЖОЛА” розпочав власне виробництво корисних та натуральних смаколиків.

Створити виробництво широкого профілю і орієнтуватися на вирощування лише традиційний, а й нішевих культур. Такого курсу дотримується виробничий кооператив з Львівщини «Як бджола». Тому, дослухавшись до своїх клієнтів – почали виробляти власне варення. 

Головний критерій виробництва – зробити здоровішими українців та зміцнити імунітет. 

Варення виготовляють з власних ягідних плантацій. Є і унікальні продукти – це конфітюр з троянди.  

– Ми займаємося закладанням багаторічних плантацій, в основному ягідних культур, але ще тестуємо і таку культуру, як троянда зморшкувата. Її пелюстки використовують у кулінарії для виготовлення варення, лікерів, конфітюрів і різних джемів – розповідає, член Всеукраїнського конгресу фермерів, Олег Бачинський.

Замовити продукцію можна: https://t.me/like_a_bee_bot viber://pa?chatURI=like_a_bee